Referenties

Ik ken Luc al jaren. Een heel plezierig mens om mee samen te werken aan verandering van onze organisatie, maar ook van mezelf. Hij helpt je bij inzicht krijgen in jezelf, het zien van je waarden en talenten, belemmeringen om je waarden te leven en hij helpt je om aan je eigen groei te werken. Een spiegel die iedereen zo bij tijd en wijle nodig heeft. Soms scherp en confronterend, als dat nodig is, maar toch altijd sympathiek. Warm aanbevolen.

Marinus Kempe, bestuurder Woonstichting De Kernen

Ik heb vandaag een uitstekende beoordeling gekregen van mijn directeur omdat ik zo enorm ben gegroeid in mijn leiderschap. Zonder jou was dit niet gelukt. Dank!

Eveline, leidinggevende in hoger beroepsonderwijs

Gedurende een kritische fase in mijn loopbaan heeft Luc mij op een professionele en prettige manier begeleid om mijzelf als leider van een onderdeel van een multinationale productieorganisatie verder te ontwikkelen. Luc heeft mij waardevolle adviezen en coaching verstrekt om een goede verhouding tussen ratio/hoofd en gevoel/buik te vinden, ook in balans/priv√©. Hij heeft me geleerd uit te gaan van eigen kracht en die kracht naar buiten uit te stralen. In een latere fase heb ik op meerdere momenten Luc aanbevolen als personal coach voor collega’s (manager/leidinggevende). 

Henk Nugteren, associate-vice president Global Quality, MSD

Krachtige keuzes maken, dat is waar Luc je als geen ander bij kan helpen. Vanuit zijn rijke ervaring als coach weet hij snel tot de essentie van je vraag of probleem door te dringen. Op een respectvolle en vriendelijke manier begeleidde hij mij bij mijn zoektocht naar antwoorden op complexe vragen. Daarbij maakte hij gebruik van verschillende coachtechnieken die mij echt lieten ervaren waar ik mee worstelde en hoe ik daar anders mee kon omgaan. Heel bevrijdend en effectief!

Lisette, communicatieadviseur en coach

De training heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Dat is voornamelijk te danken aan Luc die goed in doorvragen is en helder heeft waar de pijnpunten zitten. De ervaring en kundigheid straalt van hem af.

Monique, adviseur ING